Antena 3 CNN Actualitate Doi tineri au murit după ce s-au aruncat de pe o clădire din Bucureşti

Doi tineri au murit după ce s-au aruncat de pe o clădire din Bucureşti

Doi tineri au murit după ce s-au aruncat de pe o clădire din Bucureşti
31 Oct 2007   •   16:04

Doi tineri au murit în Bucureşti în condiţii ieşite din comun. Cei doi, dintre care unul de 19, iar celălalt de 22 de ani, au căzut ori s-au aruncat de pe un bloc cu zece etaje dintr-un cartier periferic al Capitalei. Tinerii aveau legate de gât lanţuri, de care erau atârnaţi bolovani. Poliţia ia în calcul varianta unei sinucideri, dar şi a unui accident. Locatarii sunt convinşi că bărbaţii erau dependenţi de droguri şi chiar înainte să moară i-ar fi văzut pe bloc ţipând. Tragicul accident a avut loc în Sectorul 3 al Capitalei, pe strada Trapezului.

Ei locuiau în cartier, dar nu în blocul de pe care au căzut. Aici însă obişnuiau să-şi petreacă zilele, spun vecinii. Cu puţin înainte de ora 16.00, tinerii s-au aruncat în gol. Toate indiciile arată că ar fi vorba despre sinucidere. Rudele celor doi spun că tinerii proveneau din familii dezorganizate şi că, deşi erau la liceu, nu mergeau la şcoală. Nu ştiu însă sigur dacă erau consumatori de droguri.

Cadavrele au fost transportate la Institutul de medicină legală din capitală. Poliţiştii au deschis o anchetă care va stabili şi dacă tinerii erau drogaţi.

IMAGINI DE LA LOCUL TRAGEDIEI:

Christian Ciocan, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei: {a}christian_ciocan.wav{/a}

Antena 3

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close