Antena 3 CNN Actualitate Doliu în lumea filmului. O mare actriță a murit după lupta cu cancerul

Doliu în lumea filmului. O mare actriță a murit după lupta cu cancerul

Îndrăgita actriță Kelly Preston, soţia lui John Travolta, s-a stins din viață la vârsta de 57 de ani din cauza unui cancer la sân. Ea era cunoscută pentru rolul din filme ca „Mischief”, „Twins” şi „Jerry Maguire”.

Doliu în lumea filmului. O mare actriță a murit după lupta cu cancerul
de Maria Sabu    |    13 Iul 2020   •   10:35

"În dimineața zilei de 12 iulie 2020, Kelly Preston, soție și mamă adorată, a murit în urma unei bătălii de doi ani cu cancerul de sân", spune un reprezentant al familiei pentru People.

"Alegând să-și păstreze lupta privată, ea a fost supusă unui tratament medical de ceva timp, susținută de familia și prietenii ei cei mai apropiați", spune reprezentantul familiei.

"A fost un suflet luminos, frumos și iubitor, care a avut grijă profund de ceilalți și care a adus la viață la tot ceea ce a atins. Membrii familiei vă cere  să înțelegeți nevoia lor de confidențialitate în acest moment."

Și-a schimbat numele înainte de a obține primul rol important

Kelly Kamalelehua Smith, născută pe 13 octombrie 1962, în Honolulu, actriţa şi-a schimbat numele în Kelly Preston înainte de a obţine primul rol, în comedia romantică „Mischief” (1985).

În anii 1990 a făcut parte din distribuţia unor filme ca „Holy Man”, cu Eddie Murphy şi Jeff Goldblum, „Nothing ot Lose”, cu Tim Robbins şi Martin Lawrence, şi „Jack Frost”.

L-a întâlnit pe John Travolta în 1987, pe platourile de filmare la „The Experts”. Ei s-au căsătorit în 1991, la Paris. Au avut trei copii - fiul Jett a murit în 2009.

×
Subiecte în articol: Kelly Preston actriţă cancer la san
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close