Antena 3 CNN Actualitate Doliu în PSD. A murit la scurt timp după ce a aflat că are COVID-19

Doliu în PSD. A murit la scurt timp după ce a aflat că are COVID-19

Coronavirusul a făcut o nouă victimă în rândul politicienilor social-democrați. Consilierul personal al președintelui Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a încetat din viață, la doar o săptămână după ce a aflat că a fost infectat cu COVID-19.

Doliu în PSD. A murit la scurt timp după ce a aflat că are COVID-19
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    10 Aug 2020   •   20:15

Starea consilierului i s-a agravat rapid, așa că medicii au luat decizia de a-l transfera la o clinică din Iași. Bărbatul avea mai multe comorbidități, printre care afecțiuni pulmonare și cardiace. Încă de la începutul crizei coronavirusului, Consiliul Județean Vaslui, instituție condusă de Dumitru Buzatu, a adoptat un plan de măsuri pentru prevenirea și gestionarea infecțiilor cu noul coronavirus.

Una dintre obligațiile angajaților a fost purtarea purtarea măștilor de protecţie. În mod paradoxal, cel mai mare opozant al acestei măsuri a fost chiar Dumitru Buzatu. Acesta a refuzat în mai multe ședinte ale Consiliului Județean să poarte mască, gestul său fiind urmat de mai mulți consilieri PSD, potrivit vremeanouă.ro.

Numărul cazurilor de COVID este încă mare

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, luni, un nou bilanț al pandemiei de coronavirus în România. Astfel, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 779 de noi cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19.

"Până astăzi, 10 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 62.547 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

30.311 pacienți au fost declarați vindecați și 6.497 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 779 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 326 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

×
Subiecte în articol: PSD Dumitru Buzatu
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close