Antena 3 CNN Actualitate Doliu în teatrul românesc. Marina Mălâia a murit la doar 37 de ani | "Dumnezeu să o odihnească în pace! E pământul tot mai plin de suflete tinere"

Doliu în teatrul românesc. Marina Mălâia a murit la doar 37 de ani | "Dumnezeu să o odihnească în pace! E pământul tot mai plin de suflete tinere"

Marina Mălâia, regizor tehnic, a murit la vârsta de numai 37 de ani, după o luptă cu o boală necruțătoare.

Doliu în teatrul românesc. Marina Mălâia a murit la doar 37 de ani | "Dumnezeu să o odihnească în pace! E pământul tot mai plin de suflete tinere"
Sursa foto: Facebook/Teatrul de Comedie
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Mar 2024   •   08:15

Momente grele în teatrul românesc. Colegii de la Teatrul de Comedie au anunțat moartea regizoarei Marina Mălâia, care a murit la doar 37 de ani. 

"Anunțăm cu regret că încă un membru a mai părăsit familia Teatrului de Comedie! Colega noastră, Marina Mălâia, regizor tehnic, a pierdut ieri, la vârsta de numai 37 de ani, lupta cu o boală necruțătoare.

Transmitem condoleanțe familiei, prietenilor și apropiaților!", a transmis Teatrul de Comedie pe Facebook. 

Sute de mesaje de condoleanţe au fost postate la anunţul tragicei veşti.

"Oh! Condoleanțe celor dragi! E incredibil! Cât de tânără era! Dumnezeu să o odihnească!",

"Dumnezeu să o odihnească în pace! E pământul tot mai plin de suflete tinere",

"Dumnezeu s-o odihnească şi să aibă grijă de sufletul ei tânăr, iar familiei sincere condoleanţe şi Dumnezeu să le ofere puterea şi tăria necesară pentru a depăşi cu bine tragedia",

"O femeie extraordinară, plină de viaţă şi mereu cu zâmbetul pe buze, imi pare foarte rău. Condoleanţe", sunt doar câteva dintre mesajele de condoleanţe şi compasiune.

??Anunțăm cu regret că încă un membru a mai părăsit familia Teatrului de Comedie! Colega noastră, Marina Mălâia, regizor...

Publicată de Teatrul de Comedie pe Marţi, 26 martie 2024

 

×
Subiecte în articol: Teatrul de Comedie regizoare
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close