Antena 3 CNN Actualitate Donaţii în bătaie de joc. Televizoare pe lămpi sau haine murdare pentru sinistraţii din Moldova

Donaţii în bătaie de joc. Televizoare pe lămpi sau haine murdare pentru sinistraţii din Moldova

Donaţii în bătaie de joc. Televizoare pe lămpi sau haine murdare pentru sinistraţii din Moldova
15 Iul 2010   •   11:01

Ajutoarele pentru sinistraţi nu sunt nici centru de reciclare şi nici gunoi. O parte din gălăţenii care s-au hotărât să doneze lucruri pentru sinistraţii din Moldova au uitat însă acest lucru. Au donat de la televizoare pe lămpi până la haine vechi şi uzate. Numai că donaţiile lor inutile înseamnă zeci de ore de muncă în plus pentru a cei care sortează lucrurile ce vor ajunge în zonele afectate de inundaţii.

Haine uzate şi murdare, lenjerie intimă murdară, covoare murdare, frigidere, aragaze vechi, chiar foarte vechi dar şi aparatură electrocasnică defectă - sunt printre donaţiile unor gălăţeni pentru sinistraţii din Moldova.

Voluntarii de la Crucea Roşie au umplut 2 containere de gunoi cu haine folosite.

?Ca şi în anii trecuţi şi de această dată am avut probleme deşi am făcut apel prin mass-media referitor în primul rând la obiectele de îmbrăcăminte şi încălţăminte să fie pe cât posibil noi sau spălate, curate? a spus Gheorghiţă Hogea, directorul Crucea Roşie Galaţi.

Crucea Roşie a colectat prin cele 4 puncte din Galaţi mai multe tone de alimente care vor ajunge la sinistraţi cu un convoi umanitar.

 

Antena 3

 

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close