Antena 3 CNN Actualitate Dorin Cocoş, soţul ministrului Elena Udrea, filmat alături de un interlop căutat de Poliţia Capitalei (VIDEO)

Dorin Cocoş, soţul ministrului Elena Udrea, filmat alături de un interlop căutat de Poliţia Capitalei (VIDEO)

Dorin Cocoş, soţul ministrului Elena Udrea, filmat alături de un interlop căutat de Poliţia Capitalei (VIDEO)
Sursa foto: Sinteza Zilei
28 Mar 2010   •   21:34

Un material video cu soţul ministrului Turismului, Dorin Cocoş, în compania mai multor interlopi căutaţi de poliţia Capitalei a fost difuzat, duminică seara, în emisiunea Sinteza Zilei. Imaginile au fost realizate la o nuntă, în anul 2008.

Soţul Elenei Udrea a fost filmat alături de Romeo Ursu, supranumit Boenică, pe al cărui nume a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru înşelăciune. Boenică, acuzat în cazul unor escrocherii imobiliare din Bucureşti, a participat la nuntă în calitate de naş.

Boenică este partener de afaceri cu Gigi Boieru, capul aşa-zisei mafii imobiliare. Înainte de a fi arestaţi, cei doi au pus mâna pe trei terenuri valoroase din Capitală pe care au încercat să le vândă cu ajutorul unor angajaţi ai primăriilor din Bucureşti.

În octombrie 2008, Boenică a profitat de câteva ore de libertate de la tribunal şi a reuşit să fugă. În prezent, acesta este dat în consemn la frontieră.

Semnalmentele lui Romeo Ursu, supranumit Boenică, au fost făcute publice de Poliţia Capitalei. Acesta are 40 de ani, 1,70 m înălţime, aproximativ 120 de kilograme şi poartă ochelari de vedere.

Soţul Elenei Udrea, Dorin Cocoş, nu a dorit să intre în legătură telefonică cu Sinteza Zilei pentru a explica prezenţa sa la evenimentul organizat de interlopii căutaţi de poliţie.

SOŢUL ELENEI UDREA, LA NUNTĂ ALĂTURI DE INTERLOPUL BOENICĂ



Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close