Antena 3 CNN Actualitate Dosar penal de vătămare corporală din culpă, deschis de Poliția Capitalei în cazul Școlii 133

Dosar penal de vătămare corporală din culpă, deschis de Poliția Capitalei în cazul Școlii 133

Polițiștii au deschis un dosar penal in rem pentru vătămare corporală din culpă în cazul Școlii 133 din București care a fost evacuată marți, după ce mai mulți copii au acuzat stări de rău, iar 18 dintre elevi au ajuns la spital.

Dosar penal de vătămare corporală din culpă, deschis de Poliția Capitalei în cazul Școlii 133
Sursa foto: Foto: ISU București-Ilfov
22 Ian 2020   •   10:08

Surse din anchetă susțin că oamenii au amestecat două substanțe toxice și le-au pulverizat în clase fără să anticipeze efectele.

„În urma situaţiei înregistrate ieri, 21.01.2020, la Şcoala generală nr. 133, din Sectorul 4, Direcţia Generală de Poliţiei a Municipiului Bucureşti, prin Serviciul Investigaţii Criminale al Poliţiei Sectorului 4, s-a sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4", precizează, miercuri, Poliţia Capitalei.

Citește Și Informaţii din ancheta copiilor intoxicaţi. Surse: La dezinsecţie s-au amestecat două substanţe extrem de toxice

Optsprezece elevi de la Şcoala 133 din Capitală au ajuns marţi la spitalele "Grigore Alexandrescu" şi "Marie Curie".

Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti au decis, marţi, închiderea Şcolii nr. 133 pentru trei zile, potrivit unei informări a Ministerului Sănătăţii.

„Urmare a primelor verificări, inspectorii DSPMB au luat ca primă măsură închiderea operativă a unităţii de învăţământ pe o durată de 72 de ore. Controlul DSPMB continuă, un raport va fi prezentat ministrului Sănătăţii", se arăta în informare. 

Dosar penal de vătămare corporală din culpă, deschis de Poliția Capitalei în cazul Școlii 133

×
Subiecte în articol: școala 133
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close