Antena 3 CNN Actualitate Dosar penal pentru un bărbat care a cumpărat o mașină de lux la preț de nimic. Ce s-a întâmplat de fapt

Dosar penal pentru un bărbat care a cumpărat o mașină de lux la preț de nimic. Ce s-a întâmplat de fapt

Un bărbat în vârstă de 68 de ani și-a cumpărat o mașină la uun preț derizoriu, însă a rămas fără ea când a vrut să părăsească granița țării. 

Dosar penal pentru un bărbat care a cumpărat o mașină de lux la preț de nimic. Ce s-a întâmplat de fapt
Sursa foto: Foto: pixabay.com
14 Ian 2020   •   12:36

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat un cetăţean bulgar care conducea un autoturism marca Mercedes-Benz, căutat de autorităţile din Italia. Cetăţeanu bulgar a încercat să treacă prin vamă luni, 13 ianuarie, în jurul orei 16.40. 

Acesta s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu pentru a efectua formalităţile de frontieră la volanul unui autoturism marca Mercedes-Benz, scrie adevarul.ro. 

„În urma verificărilor suplimentare, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia la data de 15.01.2018”, spun poliţiştii de frontieră. Bărbatul (68 de ani) a declarat că a achiziţionat autoturismul în schimbul sumei de 700 de euro şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi fost căutat de autorităţi.
 

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close