Antena 3 Actualitate Parchetul a confirmat: Traian Băsescu este anchetat în şapte dosare

Parchetul a confirmat: Traian Băsescu este anchetat în şapte dosare

11 Ian 2016   •   09:40

Traian Băsescu este anchetat în şapte dosare. Este informaţia confirmată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, ca urmare a solicitărilor Antenei 3.

Aşadar, pentru prima dată, procurorii confirmă numărul exact de dosare în care este cercetat fostul şef al statului. Cel mai greu dosar vizează spălarea de bani.
 
Pe masa procurorilor stau şapte dosare în care este cercetat Traian Băsescu. Cea mai grea infracţiune de care este acuzat fost şef de stat este cea de spălare de bani.
 
Până în acest moment însă, Traian Băsescu nu a fost trimis în judecată în niciunul dintre cele şapte dosare pe care le are.
 
Comunicatul dat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie nu reprezintă însă şi o garanţie, spun unii jurnalişti, că Traian Băsescu va plăti pentru faptele de care este acuzat.
 
Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, este acuzat de zece infracţiuni printre care spălare de bani, abuz în serviciu, uz de fals şi înşelăciune.
 
Informațiile au fost prezentate la emisiunea Punctul de Întâlnire, cu Radu Tudor.

Care sunt dosarele în care este cercetat Traian Băsescu
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close