Antena 3 CNN Actualitate Dosarul Cocaina. Săptămâna viitoare se decide soarta fiului lui Ţiriac

Dosarul Cocaina. Săptămâna viitoare se decide soarta fiului lui Ţiriac

Dosarul Cocaina. Săptămâna viitoare se decide soarta fiului lui Ţiriac
03 Oct 2007   •   14:19

Tribunalul Bucureşti va da săptămâna viitoare sentinţa în cazul dosarului lui Ion Alexandru Ţiriac. După înfăţişarea de miercuri, judecătorii au anunţat că vor decide peste o săptămâbă dacă Ion ?Ion? Ţiriac este vinovat de trafic şi consum de droguri. Fiul omului de afaceri Ion Ţiriac este acuzat şi de faptul că a tolerat consumul de droguri într-un apartament pe care l-a închiriat la Mangalia.


Procurorii Secţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Antidrog din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie stabiliseră, prin rechizitoriul din 12 noiembrie 2004, că, în vara anului 2000, Ion Alexandru Ţiriac a tolerat consumul ilicit de cocaină în apartamentul închiriat în hotelul "President" din Mangalia, iar ulterior, împreună cu Tyagi Shailendra, a deţinut cocaină în vederea consumului, fiecare având propria doză.

Prin acelaşi rechizitoriu, procurorii au hotărât scoaterea de sub urmărire penală atât faţă de Ion Alexandru Ţiriac pentru trafic de droguri, întrucât rezultă din probele de la dosar că această faptă nu există, cât şi faţă de Elena Crigănuţă (Ileana Lazariuc), Ioana Velicu şi Marius Mihai Marian ? acuzaţi de infracţiunea de deţinere de droguri în vederea consumului, deoarece fapta nu a fost săvârşită de aceştia.

Antena3.ro

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close