Antena 3 CNN Actualitate Dosarul lui Victor Ponta, pe masa judecătoarei care l-a condamnat pe Adrian Năstase

Dosarul lui Victor Ponta, pe masa judecătoarei care l-a condamnat pe Adrian Năstase

Dosarul lui Victor Ponta, pe masa judecătoarei care l-a condamnat pe Adrian Năstase
18 Sep 2015   •   22:31

Judecătoarea Alina Ioana Ilie a fost desemnată pentru a lua în discuţie dosarul Turceni Rovinari, în care au fost trimişi în judecată premierul Victor Ponta şi senatorul Dan Şova, trimis joi în instanţă de DNA, scrie adevarul.ro. Iniţial, dosarul a ajuns la o altă judecătoare care, însă, a făcut o cerere de abţinere aprobată de un alt complet.

Judecatoarea Ioana Alina Ilie a promovat la Curtea Supremă în decembrie 2011. Anterior a fost judecător la Curtea de Apel Bucureşti, Tribunalul Bucuresti, Judecătoria Sector 3 si Judecătoria Braşov. Potrivit CV-ului oficial, Ioana Alina Ilie a lucrat ca inspector la Inspecţia Judiciară a CSM.

Ea a făcut parte din Completul de 5 judecători (alături Livia Stanciu, Florentina Dragomir, Maricela Cobzariu, Sofica Dumitrascu) care l-a condamnat definitiv, în iunie 2012, pe Adrian Năstase, în dosarul Trofeul Calităţii, la doi ani de închisoare cu executare.

Alina Ioana Ilie a făcut parte şi din Completul de 5 judecători (alături de Livia Stanciu, Florentina Dragomir, Francisca Vasile şi Mirela Sorina Popescu) care l-a condamnat definitiv, în februarie 2013, pe Gigi Becali -3 ani de închisoare cu suspendare- în dosarul “Sechetrării hoţilor de maşini”.

Lista continuă cu dosare care s-au incheiat cu condamnări pentru judecătorul Adrian Toni Neacşu, pentru fostul procuror Maximilian Bălăşescu şi pentru omul de afaceri Corneliu Iacubov.






×
Subiecte în articol: Victor Ponta Adrian Nastase
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close