Antena 3 CNN Actualitate Dosarul Oprişan înapoi la parchet, pentru refacerea probelor

Dosarul Oprişan înapoi la parchet, pentru refacerea probelor

Dosarul Oprişan înapoi la parchet, pentru refacerea probelor
14 Noi 2007   •   15:35

Dosarul în care Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, şi alte cinci persoane sunt judecate pentru abuz în serviciu, fals şi uz de fals va fi trimis la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani pentru refacerea urmării penale. Decizia judecătorului a fost luată deoarece avocaţii apărării au invocat incompetenţa procurorilor DNA care au trimis în judecată „lotul Oprişan”. Procurorii anticorupţie au dispus trimiterea în judecată a preşedintelui CJ Vrancea, Marian Oprişan, pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu, utilizarea creditelor în alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate, fals şi uz de fals.

În acelaşi dosar s-a mai dispus trimiterea în judecată a vicepreşedintelui CJ Vrancea Mircea Diaconu, a Valeriei Teodorescu, director în Direcţia Economică din CJ Vrancea, a lui Ion Costeanu, director în Direcţia Tehnică din CJ Vrancea, a lui Liviu Rusu, şef Serviciu Drumuri şi Poduri la Direcţia Tehnică din CJ Vrancea, precum şi a lui Valeriu Iacob, diriginte de şantier.

Aceştia sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de complicitate la abuz în serviciu şi la folosirea creditelor în alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate, precum şi fals intelectual.

Rompres

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de vreme rea! 18 județe vizate de Cod galben
x close