Antena 3 CNN Actualitate Două biblii au rămas intacte, după un incendiu la o locuinţă din Bihor. Proprietarul are arsuri grave

Două biblii au rămas intacte, după un incendiu la o locuinţă din Bihor. Proprietarul are arsuri grave

Incendiul a avut loc sâmbătă seara în locuinţa unui septuagenar de la Poiana, comuna Crâștioru de Jos, judeţul Bihor. Pensionarul a suferit arsuri de gradul 1 și 2 la nivelul mâinilor și picioarelor. Pompierii au rămas uimiţi când au descoperit două Biblii rămase aproape intacte, aflate în camera care a ars complet.

Două biblii au rămas intacte, după un incendiu la o locuinţă din Bihor. Proprietarul are arsuri grave
Sursa foto: Foto: ISU Crişana
de Claudia Popovici    |    01 Feb 2021   •   22:45

Din primele informaţii se pare că incendiul a fost produs de un lichid inflamabil cu care pensionarul de 71 de ani obişnuia să aprindă, în mod greşit, focul în sobă. Cenușa și jarul nestinse plus un lichidul inflamabil au dus la producerea incendiului.

Când au ajuns la faţa locului, pompieri militari de la Ștei alături de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Criștioru de Jos au observat că flăcările se manifestau violent în casa bătrânului formată dintr-o singură cameră și la o parte din acoperișul comun al locuinței și al unei construcții auxiliare lipită de aceasta, notează bihon.ro

Incendiul a fost lichidat după aproximativ 20 de minute împiedicând extinderea flăcărilor la întregul acoperiș și la anexă care a fost salvată.

În încercarea de a stinge focul, până la sosirea echipajelor de salvare, pensionarul s-a ales cu arsuri de gradul 1 şi 2 la mâini şi la picioare. Victima a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, care a asistat-o medical până la spital.

Bibliile au rămas intacte

În camera arsă aproape complet pompierii au descoperit uimiţi două biblii rămase intacte.

Descoperirea este acum considerată o minune de localnici, care susţin că pensionarul a reuşit să scape cu viaţă datorită puterii cărţilor sfinte.

 

 

×
Subiecte în articol: Bihor incendiu locuinta Biblia
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close