Antena 3 Actualitate Două persoane împuşcate în Capitală, în parcul IOR

Două persoane împuşcate în Capitală, în parcul IOR

24 Iun 2009   •   21:15
Două persoane împuşcate în Capitală, în parcul IOR
Sursa foto: parcul IOR

Două persoane au fost împuşcate în Capitală, în parcul IOR. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 33 de ani şi un minor în vârstă de 17 ani. Cei doi se află acum la Spitalul Bagdasar din Capitală, şi, potrivit medicilor, sunt în afara oricărui pericol. Pacienţii prezintă plăgi împuşcate la nivelul mâinilor şi feselor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Cristian Ciocan, este vorba despre o altercaţie în care au fost implicate şase persoane. Două dintre acestea sunt cei doi bărbaţi aflaţi la Spitalul Bagdasar. Alte două persoane, un bărbat şi o femeie, se află în prezent la secţia 12 de Poliţie, în timp ce alte două persoane neidentificate se presupune că au deschis focul.

În urma audierii celor două persoane transportate la secţia 12 de poliţie reiese că acestea ar fi fost agresate de cei doi, în ajutorul lor sărind alte două persoane care au folosit armele. Poliţiştii spun că este posibil ca acestea să fi folosit un pistol cu gloanţe de cauciuc.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close