Antena 3 CNN Actualitate Două persoane transportate la spital, după ce s-au răsturnat cu mașina în râul Someș

Două persoane transportate la spital, după ce s-au răsturnat cu mașina în râul Someș

Două persoane, un bărbat și o femeie, au fost ajuns la spital, după ce au fost implicate într-un accident rutier care s-a produs pe DN 17D, la ieșire din localitatea Ilva Mică spre orașul Sângeorz Băi. Mașina în care se aflau cele două persoane a ajuns în râul Someș. Victimele au reuşit să iasă din maşină politraumatizate dar conștiente.

Două persoane transportate la spital, după ce s-au răsturnat cu mașina în râul Someș
Sursa foto: gazetadebistrita.ro
de Claudia Popovici    |    02 Ian 2021   •   17:15

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, accidentul a avut loc, sâmbătă, pe Drumul Național 17 D, între localitățile Sângeorz-Băi și Ilva Mică.

O mașină condusă de un bărbat de 42 de ani, din Ilva Mică, a lovit mai multe parapete din beton și un copac, după care s-a răsturnat în albia râului Someș.

În urma accidentului, conducătorul auto și o pasageră în vârstă de 39 de ani au reuşit să iasă din maşină politraumatizate dar conștiente.

"Echipajele de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sangeorz Băi și Secția de Pompieri Năsăud au preluat cele doua victime, le-au stabilizat și le-au transportat la UPU Bistrița.

În autoturismul inplicat in accident se aflau un barbat, în vârstă de aproximativ 42 de ani, respectiv o femeie, în vârstă de aproximativ 39 de ani.

Victimele prezentau multiple leziuni și traumatisme ( craniene, faciale și toraco-abdominale). Pe toată durata intervenției, victimele au fost cooperante”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, notează gazetadebistrita.ro

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: accident rutier Ilva Mică somes
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close