Antena 3 CNN Actualitate Dr. Adina Alberts: 'Educația sexuală în școlile din România, o aberație!'

Dr. Adina Alberts: 'Educația sexuală în școlile din România, o aberație!'

Dr. Adina Alberts se declară împotriva orelor de educație sexuală în școli și susține că, în România, copiii trebuie învățați, mai degrabă, cum să se ferească de pericolul pedofiliei.

Dr. Adina Alberts: 'Educația sexuală în școlile din România, o aberație!'
Sursa foto: Hepta
05 Iun 2020   •   21:03

”Educația sexuală în școlile din România, o ABERAȚIE!

V-ați imaginat cum se desfășoară o oră de educație sexuală în școli? Un dialog în care un adult îi spune unui copil că „penisul lui tati devine tare, intră în vaginul mamei și eliberează spermă. ACESTA ESTE MOMENTUL MARII PLĂCERI”.
Acest citat este dintr-un manual de educație sexuală, pe care copilul dumneavoastră trebuie să-l „studieze” la școală! JENANT!
“Educația sexuală” nu este o materie dacă ea nu este predată de un specialist, o persoană avizată în domeniu. Mai mult decât atât, menirea primordială a sexului este PROCREEREA. Asta ar trebui să afle, în primul rând, copiii. Accentele trebuie moderate, exprimarea temperată, sănătatea și igiena sexuală evidențiate mai ales. Educația sexuală ar trebui predată de un medic. Și nu trebuie să uităm de BOLILE CU TRANSMITERE SEXUALĂ. Cu ele ar trebui să începem informarea copiilor noștri dpdv sexual. Pentru asta ar trebui, într-adevăr, un manual!”, a scris Adina Alberts, pe pagina sa de Facebook.

Ea i-a sugerat ministrului Educației, Monica Anisie să-și îndrepte atenția spre un alt pericol - pedofilia.

”În final, vă dau o soluție, doamna Monica Cristina Anisie, vă deschid ochii spre o adevărată problemă din această arie: PEDOFILIA!
Băgați, doamnă, specialiști în școli care să le explice copiilor care sunt metodele de abordare a ACESTOR PERVERȘI, cum acționează, cum păcălesc copiii și CE SĂ FACĂ ÎN MOMENTUL ÎN CARE SUNT ÎN PERICOL!”, a mai scris dr. Alberts.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close