Antena 3 CNN Actualitate Dr. Adrian Marinescu, după noul bilanț record: „Toți am obosit. Toți ne-am săturat de aceste luni, scenariul de acum nu-l vrea nimeni”

Dr. Adrian Marinescu, după noul bilanț record: „Toți am obosit. Toți ne-am săturat de aceste luni, scenariul de acum nu-l vrea nimeni”

Adrian Marinescu, specialist în boli infecțioase la „Matei Balș” vine cu noi detalii, după ce noul bilanț al infectărilor cu coronavirus a explodat. Medicul este îngrijorat de situația de la ATI.

Dr. Adrian Marinescu, după noul bilanț record: „Toți am obosit. Toți ne-am săturat de aceste luni, scenariul de acum nu-l vrea nimeni”
Sursa foto: Antena 3
de Maria Sabu    |    30 Iul 2020   •   13:59

„E mai mult decât alarmant că jumătate din locuri de la ATI sunt ocupate. Să vedem ce se va întâmpla în următoarele săptămâni. Să sperăm ca acest stop-joc și măsurile luate în ultimul timp, vor avea efecte. Luna august va fi foarte grea dacă mergem pe aceeași creștere. Măsura purturii măștilor de protecție în spații deschsie este una cu siguranță eficientă.

Și înainte se spunea că nu purtăm mască în spațiile deschise, atunci când putem asigura o distanțare corespunzătoare. Dacă vorbim de o zonă aglomerată fără distanțare, masca trebuie purtată de acum o lună, două, trei. Acum vine obligativitatea”, a spus mediul la Digi 24.

Toți cetățenii, agenții economici și autoritățile trebuie să fie prudenți în această perioadă

„Toți am obosit. Toți ne-am săturat de aceste luni, scenariul de acum nu-l vrea nimeni. Dar trebuie să înțelegem că dacă nu face fiecare ce are de făcut, o să fie mai rău”, a susținut Marinescu.

×
Subiecte în articol: record
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close