Antena 3 CNN Actualitate Dragnea, afaceri cu pantofi de lux

Dragnea, afaceri cu pantofi de lux

Dragnea, afaceri cu pantofi de lux
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Iul 2017   •   15:49

Întreaga lor carieră politică s-a derulat sub egida social-democrată. Afacerile unora dintre liderii sau apropiații acestora au ca public țintă cu totul altă categorie socială decât cea a electoratului clasic de stânga.

Una dintre afacerile de lux a social-democraților aparține chiar liderului partidului, Liviu Dragnea. Magazinul de pantofi de lux de pe Calea Moșilor din București, Ștefan Burdea, este deținut în acte de fiul liderului PSD în asociere cu designerul Ștefan Burdea și cu Adrian Mlădinoiu, fostul șofer al lui Dragnea și actual secretar de stat în noul guvern.

Aici, prețul unei perechi de pantofi nu este accesibil multor români. Pornește de la 450 de lei și poate depăși 6000 de lei. Afacerea lui Dragnea a ieșit la iveală la puțin timp după ce șeful PSD a anunțat că intenționează să renunțe la indemnizația sa de 20.500 de lei pentru că i se pare nedrept ca demnitarii să aibă salarii atât de mari în comparație cu cetățenii de rând.

Un alt business de politician social-democrat este reprezentat de cofetăria patronată de soția fostului premier Victor Ponta, europarlamentarul Daciana Sârbu. Cofertăria acesteia se află chiar în centrul Bucureștiului, lângă Ateneu, iar angajatele se laudă că localul este unic în București. Produsele sunt făcute doar din ingrediente naturale, dar scumpe.

×
Subiecte în articol: News Magazine Liviu Dragnea Daciana Sarbu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close