Antena 3 Actualitate Dragnea despre presupusele amenințări ale generalului SRI Florian Coldea la adresa lui Ponta

Dragnea despre presupusele amenințări ale generalului SRI Florian Coldea la adresa lui Ponta

11 Ian 2017   •   00:04
Dragnea despre presupusele amenințări ale generalului SRI Florian Coldea la adresa lui Ponta

Liviu Dragnea a comentat, în ediția de marți a emisiunii ''Sinteza Zilei'', dezvăluirea făcută de fostul deputat Sebastian Ghiță potrivit căreia Victor Ponta a fost amenințat cu arestarea de directorul adjunct al SRI, Florian Coldea, pentru că ar fi vrut să dea drumul la proiectul de autostradă Comarnic-Braşov.

"Asemenea afirmații nu trebuie să rămână la stadiul de afirmații. Trebuie să vedem toți dacă realizarea autostrăzii a fost blocată din acest motiv sau nu a fost realizată din alte cauze. Simplele afirmații... neverificate... nu sunt în regulă. Vreau să știu de ce această autostradă nu s-a putut realiza. A fost nerealizarea guvernului nostru. Vreau să aflu răspunsul!", a spus Liviu Dragnea.

Președintele Camerei Deputaților a declarat că nu exclude posibilitatea ca dezvăluirile explozive făcute de Sebastian Ghiță să facă obiectul unei comisii parlamentare de anchetă, în perioada următoare.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close