Antena 3 CNN Actualitate Dragnea: Klaus Iohannis e implicat direct în condamnarea mea!

Dragnea: Klaus Iohannis e implicat direct în condamnarea mea!

Dragnea: Klaus Iohannis e implicat direct în condamnarea mea!
Sursa foto: foto: captura Antena 3
11 Iul 2018   •   22:02

Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri seară la "Sinteza Zilei" că președintele Klaus Iohannis că ar fi implicat direct în condmnarea sa.

Presedintele PSD susține că are informația de la un ofițer SRI care a fi participat la o discuție referitoare la un judecător dispus să îl condamne.

"Raluca Turcan i-a promis lui Iohannis că dacă aranjează condamnarea mea, ea garantează că dă guvernul jos a doua zi. Condamnarea mea s-a realizat, Guvernul nu a picat.

Președintele e implicat direct în condamnarea mea, asta e părerea mea. Vorbim de a doua condamnare pe care o primesc fără probe. Este un ofițer, nu îi dau nume, dar care mi-a zis că a participat întâmplător la o discuție cu niște șefi din niște instituții și care au zis - domnule, am rezolvat doar cu un judecător, dar lucrăm în continuare. Dacă ține la onoarea militară și nu are mize mici, poate ar fi bine să spună, pentru că mâine i se poate întâmpla lui.

Un ofițer SRI, care nu e în rezervă.  Sentința mea a fost dată prin presiune. Unul dintre judecătorii din complet a rezistat la presiune, ceilalți doi nu au rezistat. Nu pot spune că am fost șocat în acea zi, pentru erau multe vorbe. Aceste semințe ale răului, ale urii îi aparțin lui Iohannis, e mult mai rău decât Traian Băsescu ", a declarat Liviu Dragnea.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Klaus Iohannis
Parteneri
Brațul uman găsit pe munte, în Argeș, aparține unui criminal
x close