Antena 3 CNN Actualitate Drama unei familii din România. Doi fraţi s-au căsătorit şi au un copil împreună (VIDEO)

Drama unei familii din România. Doi fraţi s-au căsătorit şi au un copil împreună (VIDEO)

Drama unei familii din România. Doi fraţi s-au căsătorit şi au un copil împreună <font color=red>(VIDEO)</font>
03 Dec 2007   •   15:49
Caz şocant într-o comună ieşeană. Doi fraţi s-au căsătorit cu acte în regulă şi au împreună un copil. Autorităţile locale nu au avut idee că cei doi au aceeaşi mamă. Luminiţa şi Vasile Dodu au descoperit că sunt fraţi în urmă cu aproape trei ani. Acest lucru nu i-a oprit să trăiască împreună. După ce tânăra a rămas însărcinată, cei doi au hotărât să-şi unească destinele. Ca o ironie, martoră a fost chiar mama celor doi. Cei doi au reuşit să obţină certificatul de căsătorie pentru că tânărul a fost născut în afara căsătoriei şi înregistrat pe numele de fată al mamei.

Copil fiind, el a fost lăsat în grija tatălui. Mama s-a căsătorit apoi şi a născut o fată, înregistrată pe numele soţului. Autorităţile au aflat adevărul abia după ce au făcut o serie de verificări. Poliţia a demarat o anchetă.Totul s-a petrecut în apropiere de Iaşi, în comuna Mogoşeşti, tinerii având acceptul mamei lor.

Cei doi spun că sunt hotărâţi să nu renunţe unul la celălalt. Povestea tinerilor a şocat întreaga comunitate. Mama celor doi tineri nu este de găsit de câteva zile. Tinerii riscă să fie acuzaţi de fals, uz de fals şi incest, iar mama acestora de complicitate.

IUBIRE INTERZISĂ:  

Observator

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de vreme rea! 18 județe vizate de Cod galben
x close