Antena 3 CNN Actualitate Drumuri închise şi trenuri anulate, după inundaţii. Vezi unde sunt probleme

Drumuri închise şi trenuri anulate, după inundaţii. Vezi unde sunt probleme

Drumuri închise şi trenuri anulate, după inundaţii. Vezi unde sunt probleme
30 Iun 2010   •   10:16

Trei drumuri naţionale din Moldova sunt blocate sau sub restricţii de circulaţie, din cauza inundaţiilor.Potrivit Infotrafic, DN29 Botoşani ? Săveni, este închis circulaţiei pe raza localităţii Ungureni, din cauza apei prezente pe partea carosabilă. Circulaţia este închisă şi pe podul peste râul Suceava din localitatea Dorneşti, pe DN 17A, la kilometrul 77, care prezintă o tasare la pila trei, de aproximativ 20-30 de centimetri, în urma creşterii debitului râului Siret. Pe DN2E şi DN 17 se circulă cu restricţii.

Mai multe drumuri judeţene sunt închise: DJ 291A Zvoriştea- Zamostea-Grămeşti, DJ 178A şi DJ 178D în Soloneţ, fiind inundate, iar pe DJ 208B la Vereşti nu se poate circula pe un pod a cărui structură a fost afectată. Totodată, pe DJ 176 la Vatra Moldoviţei se circulă pe o bandă, în timp ce pe DJ 208S, Dolhasca-Probota circulaţia este restricţionată.

DRUMURI BLOCATE DIN CAUZA INUNDAŢIILOR:

DN 17A - judeţul Suceava
DN 29 şi DN 29C - judeţul Botoşani
DJ 208 D Bucecea - Hânţeşti - judeţul Suceava
DJ 296 Dorobanţi - Podeni - judeţul Botoşani
DJ 296 D Ungureni - Călugăreni - judeţul Botoşani
DJ 294 Gulioaia - Dângeni - judeţul Botoşani
DJ 282 Truşeşti - Todireni - judeţul Botoşani

Probleme sunt şi la reţeaua de cale ferată. Unele trenuri care făceau legătura între Galaţi şi Tecuci au fost anulate, altele fie au traseul restricţionat, fie au fost redirecţionate pe rute ocolitoare, după ce Siretul a inundat complet terasamentul căii ferate în zona comunei Şendreni.

Traficul feroviar a fost închis între staţiile Lunca de Mijloc - Ghimeş, Dărmăneşti - Cacica, Suceava Nord - Vicşani şi Ungureni - Dorohoi. Probleme sunt şi în Caraş Severin, unde torenţii au acoperit calea ferată între Teregova şi Armeniş. Astfel cei de la CFR au fost nevoiţi să anuleze zece trenuri care circulă pe magistrala Bucureşti Nord - Timişoara Nord.

Totodată din cauza inundaţiilor produse în ultimele zile în nordul, estul şi centrul ţării, multe trenuri circulă cu restricţii de viteză pe anumite porţiuni de cale ferată.

Antena3.ro

 

Foto: Intact Images

 

 

×
Subiecte în articol: inundatii romania
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close