Antena 3 CNN Actualitate Dublu asasinat la Amara. Un bărbat şi-a omorât soţia şi soacra sub privirile fiului de 13 ani (VIDEO)

Dublu asasinat la Amara. Un bărbat şi-a omorât soţia şi soacra sub privirile fiului de 13 ani (VIDEO)

Dublu asasinat la Amara. Un bărbat şi-a omorât soţia şi soacra sub privirile fiului de 13 ani (VIDEO)
Sursa foto: Criminal
16 Mai 2009   •   20:31

Un bărbat din localitatea Amara şi-a măcelărit soţia şi soacra, în faţa copilului, de 13 ani. Tot cu toporul şi-a lovit şi socrul. apoi s-a îmbrăcat, s-a spălat de sânge, şi s-a predat poliţiei. Tragedia s-a petrecut vineri seară, iar criminalul, un bărbat de 40 de ani, aşteaptă să fie judecat.

Vecinii spun că ar fi vorba de o crimă cu premeditare. Înainte de a-şi omorî soţia şi soacra şi-a avertizat băiatul ?Pleacă Mariane, că începe măcelul?. Criminalul, un bărbat înalt, masiv, cu trăsături dure, violent şi cu patima băuturii, băuse mai mult de doi litri de ţuică. El şi-a lovit mai întâi cu pumnii soţia şi soacra. A luat apoi toporişca. Socrul a încercat să intervină dar ginerele l-a tăiat şi pe el.

Totul s-a întâmplat în faţa copilului de 13 ani. În stare de şoc, adolescentul a incercat să facă ceva să îşi salveze mama şi bunica, dar era prea târziu. aşa că a fugit la vecini. Aceştia au sunat la 112. Poliţia nu a mai putut decât să constate decesul. Bătrânul rănit grav a fost dus la Spitalul din Slobozia şi apoi transferat la un spital din Bucureşti. Copilul a fost internat şi el în spital, unde a rămas peste noapte pentru a depăşi şocul.

Cel mai probabil criminalul va fi cercetat în stare de arest, şi apoi, închis pentru multă vreme. Bărbatul fusese plecat şi în Italia, la muncă dar nu a câştigat nimic. S-a întors în ţară şi nu s-a angajat. Trăia din banii socrilor şi voia să le vândă casa. Era căsătorit cu femeia pe care a ucis-o de 13 ani.



Observator

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close