Antena 3 CNN Actualitate Revoltă în Prahova, după ce un suspect de omor a fost lăsat liber. Mascaţii au intervenit chiar la înmormântare!

Revoltă în Prahova, după ce un suspect de omor a fost lăsat liber. Mascaţii au intervenit chiar la înmormântare!

Mascaţii au fost nevoiţi să intervină într-o comună din judeţul Prahova după ce rudele unui tânăr ucis la o petrecere s-au revoltat, după ce suspectul principal a fost lăsat liber de judecători.

Revoltă în Prahova, după ce un suspect de omor a fost lăsat liber. Mascaţii au intervenit chiar la înmormântare!
de Georgiana Adam    |    08 Ian 2021   •   11:20

Crima a avut loc pe 3 ianuarie, după un scandal iscat la o petrecere la care s-a consumat mult alcool. Incidentul care a declanşat scandalul ar fi, se pare, gestul unui participant, care a aruncat o ţigară într-un pahar cu băutură. În altercaţia izbucnită, un tânăr a fost înjunghiat şi a murit.

Poliţiştii au dus patru persoane la audieri iar un suspect în vârstă de 20 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore.

Procurorul de caz a cerut arestarea însă judecătorii au considerat că nu sunt suficiente probe, iar suspectul a rămas sub control judiciar.

Pentru că rudele decedatului au protestat, mascaţii şi-au făcut apariţia la înmormântare, pentru a preveni noi violenţe.

Rudele celui ucis se declară revoltate că magistraţii au respins propunerea de arestare preventivă a principalului suspect şi se tem ca această crimă va fi muşamalizată.

 

×
Subiecte în articol: dumbrava crima mascati
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close