Antena 3 CNN Actualitate Dumitru Sechelariu, cercetat în libertate: Judecătorii au respins cererea DNA de arestare preventivă

Dumitru Sechelariu, cercetat în libertate: Judecătorii au respins cererea DNA de arestare preventivă

Dumitru Sechelariu, cercetat în libertate: Judecătorii au respins cererea DNA de arestare preventivă
02 Mar 2010   •   15:44

Fostul primar al Bacăului, Dumitru Sechelariu va fi cercetat în libertate. Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a respins, marţi, cererea Direcţiei Naţionale Anticorupţie de arestare a acestuia.

Dumitru Sechelariu este cercetat, de această dată, pentru cumpărarea de influenţă, după ce a încercat să mituiască nişte procurori care urmau să se pronunţe într-un dosar de-al său. Fostul edil a mai avut probleme cu legea în 2005, când a fost arestat pentru afaceri ilegale cu terenuri.

Dumitru Sechelariu a fost internat de urgenţă după ce a fost audiat de procurorii anticorupţie. El este internat în Secţia de Cardiologie a Spitalului Judeţean Bacău şi se află sub pază. Intrările şi ieşirile din spital sunt supravegheate de poliţişti.

Fostul primar al Bacăului este acuzat de cumpărare de influenţă după ce ar fi oferit judecătorilor de la Curtea de Apel Bacau diferite sume de bani pentru a influenţa instanţa în vederea obţinerii unei decizii favorabile.

La începutul acestui an, Sechelariu a fost supus unei intervenţii chirurgicale, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iaşi, fiind externat în urmă cu patru zile.

Fostul primar al Bacăului a mai fost cercetat şi în 2005, când magistraţii au emis un mandat de arestare pe numele său. Atunci, Sechelariu a fost acuzat de afaceri ilegale cu terenuri, dar şi atribuirea unor lucrări.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: cercetat libertate DNA
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close