Antena 3 CNN Actualitate După 13 ani, încep lucrările la autostrada Comarnic-Brașov

După 13 ani, încep lucrările la autostrada Comarnic-Brașov

După 13 ani, încep lucrările la autostrada Comarnic-Brașov
Sursa foto: foto: Antena 3
16 Mai 2017   •   10:43

Lucrările la autostrada Comarnic-Braşov vor începe anul acesta, la 13 ani de la lansarea proiectului.

Ministerul Transporturilor a anunţat că va semna, la sfârşitul lunii iunie, contractul de proiectare şi execuţie pentru tronsonul dintre Braşov şi Cristian.

Porţiunea care se întinde pe 9 kilometri, face parte din cei aproape 60 de kilometri cuprinși între Braşov şi Comarnic. Zece firme s-au înscris la licitația pentru construcția acestei porțiuni de autostradă.

Ministrul Transporturilor, Alexandru-Răzvan Cuc, a vorbit, duminică, la emisiunea ''Subiectiv'', de la Antena 3, despre proiectele de infrastructura care vor fi lansate în timpul mandatului său, în baza proiectului de guvernare al PSD.

Alexandru-Răzvan Cuc a arătat că, dacă anul trecut s-au făcut licitații pentru investiții în valoare de 800 de milioane, anul acesta, ministerul a lansat proiecte de 3,6 miliarde de lei.

”Deci, cu 80 la sută mai mult în patru luni, decât anul trecut. Nu vorbim de sabotaj, însă vorbim despre o proastă organizare și coordonare. Am găsit proiecte mature în dulapurile de la minister pe care le vom scoate și le vom lansa în perioada următoare”, a spus ministrul Transporturilor.

De asemenea, ministrul arătat că românii vor putea circula pe autostrada Pitești-Sibiu până la finalul mandatului, aducă anul 2020.

×
Parteneri
Salariul minim nu mai crește de la 1 iulie 2024
x close