Antena 3 CNN Actualitate După caniculă, de vineri vin ploile

După caniculă, de vineri vin ploile

După caniculă, de vineri vin ploile
24 Iun 2008   •   20:04

Temperaturile extrem de ridicate din ultimele zile vor fi urmate de ploi însoţite de descărcări electrice, ne avertizează meteorologii. De vineri, vin ploi în toată ţara, potrivit specialiştilor de la INMH. Încă de joi, îndeosebi în jumătatea de nord a ţării, cerul va prezenta înnorări şi local vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. In restul teritoriului, cerul va fi variabil şi astfel de manifestări vor avea loc pe arii mai restrânse, în special după-amiaza.

De vineri însă, vremea va fi instabilă cu cerul mai mult noros. Vor fi averse şi descărcări electrice pe arii extinse în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, Oltenia şi Muntenia şi izolat în rest. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor.

În ce priveşte temperaturile, miercuri şi joi ele vor fi asemănătoare celor din zilele trecute, situându-se în jurul valorilor de 25-35 de grade. Vineri ele vor scădea, ajungând la maxime de 32 de grade, şi minime între 12 şi 20 grade, izolat mai ridicate pe litoral.

Şi bucureştenii vor avea parte de cer noros şi ploi de vineri, temperaturile urcand până la 30 de grade.

Antena3.ro

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close