După gesturile controversate ale lui Ilie Năstase, un român scoate la vânzare o minge semnată de marele tenismen. Cât vrea să obțină pe ea

de D.G.    |    24 Apr 2017   •   16:14
După gesturile controversate ale lui Ilie Năstase, un român scoate la vânzare o minge semnată de marele tenismen. Cât vrea să obțină pe ea

Weekendul care tocmai s-a încheiat nu a fost unul prea bun pentru Ilie Năstase. Mai întâi a făcut un comentariu la adresa Serenei Williams, catalogat drept discriminatoriu de un oficial ITF. Apoi, Ilie Năstase a fost eliminat de pe arena din Constanţa unde se desfășura prima zi a competiției Fed Cup, în care România joacă împotriva Marii Britanii, după ce le-ar fi atacat verbal pe jucătoarea Johanna Konta şi pe Anne Keothavong, căpitanul nejucător al Marii Britanii.

Ilie Năstase nu s-a potolit nici după ce a fost suspendat de comisia ITF și supus unei anchete de forul internațional. Năstase le-a spus jurnaliștilor englezi că nu regretă ce a făcut și că nu îl sperie nici posibilitatea de a nu mai fi invitat anul acesta la Wimbledon.

Citește și Ilie Năstase, despre scandalul făcut la Fed Cup: „I-am zis că e c....ă! Să mă bage la pușcărie!”

 

Dacă reprezentanții ITF încă se gândesc ce pedeapsă vor alege în cazul marelui tenismen român, un fan al lui Ilie Năstase, revoltat de gesturile acestuia, a luat atitudine în felul său și a decis să vândă pe un site de anunțuri o minge de tenis cu autograful lui Ilie Năstase.

''Minge de tenis semnată de gentlemanul Ilie Năstase. Suma e negociabilă, s-ar putea să fi exagerat cerând 2 lei'', a scris vânzătorul.

La ora publicării acestui articol, anunțul de vânzare fusese vizualizat deja de peste 500 de persoane.

 

Parteneri
x close