Antena 3 CNN Actualitate E.ON Gaz Germania aduce experţi neutri la Zalău

E.ON Gaz Germania aduce experţi neutri la Zalău

E.ON Gaz Germania aduce experţi neutri la Zalău
17 Sep 2007   •   16:29

Compania E.ON Gaz Germania intenţionează să trimită la Zalău experţi neutri pentru a investiga circumstanţele în care s-a produs tragedia de săptămâna trecută. Primarul municipiului Zalău a declarat pentru Mediafax că echipa de experţi va sosi marţi şi va efectua o anchetă proprie. Raportul anchetei ca fi folosit pentru a se stabili măsurile ce vor trebui luate pentru ca acest gen de incidente să nu se mai producă.

Prefectul judeţului Sălaj, Andrei Todea, a avut de asemenea o întâlnire cu reprezentanţii firmei E.ON Gaz, fiind prima dată, după explozia produsă vineri, când conducerea companiei de distruibuţie a gazului ia legătura cu autorităţile judeţene.

Un bloc cu patru etaje din municipiul Zalău a fost devastat săptămâna trecută de o explozie puternică. 2 oameni au murit, 13 persoane au fost rănite, iar blocul afectat urmează să fie demolat din cauza pericolului de prăbuşire. În urma anchetei s-a stabilit că deflagraţia a fost provocată de o scurgere de gaze de la o conductă fisurată.

Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close