Antena 3 CNN Actualitate "E prima dată după 1989, când un deputat al partidului de la putere îşi exercită atât de grobian prietenia cu premierul". Vezi cine este

"E prima dată după 1989, când un deputat al partidului de la putere îşi exercită atât de grobian prietenia cu premierul". Vezi cine este

"E prima dată după 1989, când un deputat al partidului de la putere îşi exercită atât de grobian prietenia cu premierul". Vezi cine este
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    22 Aug 2013   •   22:06

Postul de televiziune RTV, patronat de deputatul Sebastian Ghiţă, refuză să-şi schimbe sigla după ce a fost atenţionat de CNA, pentru că PSD-istul profită astfel de pe urma relaţiei pe care o are cu premierul, este de părere Cozmin Guşă, acţionar Realitatea Media.


Mai mult, "suntem prima dată după 1989, când un deputat al partidului aflat la putere îşi exercită această influenţă şi această relaţie de prietenie făţisă cu prim-ministrul, într-un mod atât de grobian.
 
 E un semn al României de azi, în care oamenii înţeleg cum traficheze foarte relaţiile persoanel, iar oamenii din instituţiile statului se conformează acestor declaraţii de impresie. (...) La Ghiţă e vorba de un trafic de influenţă în virtutea relaţiei foarte vechi pe care o are cu prim-ministrul Guvernului şi preşedintele PSD-ului, Victor Ponta, lucru pe care îl face de ceva vreme. Ponta nu cofirmă, dar nici nu infirmă, şi atunci Ghiţă impresionează funcţionari guvernamentali, oameni cu rang politic", a spus Cozmin Guşă, joi, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

 
Postul de televiziune patronat de deputatul PSD Sebastian Ghiţă e obligat să îşi schimbe sigla. CNA a atenţionat asupra faptului că România TV nu mai poate folosi sigla, pentru că marca RTV aparţine Realitatea TV. 
 
Aceasta din urmă a făcut deja demersuri pentru ca sub sigla RTV să funcţioneze Money Channel, un alt post deţinut de acest trust.

Mărcile cu denumirea RTV au fost înscrise de către Realitatea, la Oficiul de Stat pentru Invenţii si Mărci (OSIM), în anul 2008, iar patronul România TV, Sebastian Ghiţă, a formulat cererile de înregistrare trei ani mai târziu.

În cazul în care justiţia va da câştig de cauză firmei Realitatea Media, postul România TV va fi nevoit să renunţe la denumire şi sigle. Deja Tribunalul Bucureşti a dat o hotărâre judecătorească prin care interzice RTV să folosească marca "Noi facem realitatea"

În octombrie, aceeaşi instanţă urmează să decidă dacă Realitatea Media a fost prejudiciată şi care este cuantumul despăgubirilor pe care le-ar putea primi.

Citeşte şi 
RTV, televiziunea patronată de deputatul PSD Sebastian Ghiţă, fură imagini de la Antena 3
 




×
Subiecte în articol: Sebastian Ghita Victor Ponta Cozmin Gusa Subiectiv
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close