Antena 3 CNN Actualitate "Ea este Laura Codruța. Am găsit-o mai mult moartă decât vie, pe o străduță din București. Bătrână, surdă, oarbă"

"Ea este Laura Codruța. Am găsit-o mai mult moartă decât vie, pe o străduță din București. Bătrână, surdă, oarbă"

"Ea este Laura Codruța. Am găsit-o mai mult moartă decât vie, pe o străduță din București. Bătrână, surdă, oarbă"
12 Mar 2019   •   15:05

Un bucureștean lansează un apel plin de emoție pentru salvarea unei ființe găsite pe o stradă din Capitală.

"Ea este Laura Codruța. Am găsit-o mai mult moartă decât vie, pe o străduță din București. Bătrână, surdă, oarbă și cu o tumoare imensă, spartă și infectată, pe ”umărul” drept. Își mai putea folosi doar picioarele din față, pe alea din spate și le târa după ea, presupun că de foame, oboseală și durere.

Era și foarte speriată, dar un tip de vreo 2 metri cu tatuaje peste tot și aspect fioros, de motociclist d-ăia din filme, m-a ajutat s-o bag în mașină. Îl menționez pentru că mi s-a părut drăguț că atunci când i-am zis că e ok, o să am eu grijă de ea, m-a luat în brațe și mi-a zis cu o voce de urs: ”Bravo, frate!”.

Am dus-o acasă unde a mâncat tot de prin frigider, plus o pâine, și și-a mai revenit. Apoi am dus-o la prietenii vechi de la Adăpostul Speranța, care vor încerca să o pună pe picioare.

Dacă supraviețuiește operației și recuperării, vreau s-o iau la mine acasă și să-i ofer cel mai frumos sfârșit de viață (e posibil să aibă vreo 20 de ani, de asta pun problema așa pesimist) de care a avut parte un cățel. S-o răsfăț, să-i dau înghețată, s-o duc la mare și să o acopăr cu pilota mea, noaptea, când mergem la culcare.

Dar pentru procesul de înzdrăvenire (cel din poză e un stadiu intermediar, înainte de operație) cei de la Speranța vor trebui să cheltuiască mulți bani. Bani pe care nu-i au nici ei și probabil nu-i am nici eu (deși intenționez să suport cheltuielile, bineînțeles). Așadar, dacă vreți să mă ajutați s-o ajut pe Laura Codruța, v-aș fi foarte recunoscător dacă donați oricât de puțin direct în contul celor de la Speranța.

Mai ales că ei au grijă de zeci de astfel de Codruțe, adică de câini bătrâni și cu mare nevoie de tratamente scumpe. Și lor le-ar plăcea să-și trăiască ultimele zile într-o casă, alături de niște oameni iubitori, apropo. Mulțumesc", a scris Andrei Manțog, pe Facebook. 

 

 

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close