Antena 3 CNN Actualitate Educație BACALAUREAT 2020. Subiectele la prima probă scrisă, la Limba și Literatura Română. Ce le-a picat elevilor în acest an

BACALAUREAT 2020. Subiectele la prima probă scrisă, la Limba și Literatura Română. Ce le-a picat elevilor în acest an

BACALAUREAT 2020. Elevii absolvenți ai clasei a XII-a susțin astăzi prima probă la examenul de Bacalaureat, și anume cea la Limba și Literatura Română. Proba a început la ora 9.

BACALAUREAT 2020. Subiectele la prima probă scrisă, la Limba și Literatura Română. Ce le-a picat elevilor în acest an
Sursa foto: Hepta
de Claudia Simion    |    22 Iun 2020   •   11:06

BACALAUREAT 2020. La subiectul trei, la profilul umanist, absolvenții de liceu au avut de redactat un eseu de cel puțin 400 de cuvinte, în care să prezinte particularitățile de construcție a unui personaj dintr-o comedie studiată.

La profilul real, la subiectul al treilea, elevii au avut de redactat un eseu de minimum 400 de cuvinte în care să prezinte particularitățile unei comedii studiate.

BACALAUREAT 2020. Reguli stricte pentru cei care susțin examenul maturității

În acest an, elevii care dau examenul de Bacalaureat nu au voie să intre în sală cu telefoane mobile, cu căști, cu alte dispozitive electronice, cu ghiozdane, genți, sacoșe, cărți, dicționare, ciorne, culegeri sau alte obiecte pe care le-ar putea folosi pentru rezolvarea subiectelor.

BACALAUREAT 2020. Desfășurarea celorlalte probe și afișarea rezultatelor

 Miercuri, 24 iunie, se va desfășura proba obligatorie a profilului, iar pe data de 25 iunie va avea loc proba la alegere a profilului și a specializării. 

BACALAUREAT 2020. Afișarea rezultatelor pentru probele scrise se va face pe 30 iunie, până la ora 12. Se vor putea depune contestații tot pe 30 iunie, între orele 16-20 sau pe 1 iulie, între 8 și 12. Rezolvarea contestațiilor se va face între 1-4 iulie, iar pe 5 iulie vor fi afișate rezultatele finale.

BACALAUREAT 2020. Rezultatele de anul acesta vor fi anonime, pe modelul Evaluării Naționale. Elevii care au susținut examenul de Bacalaureat își vor putea verifica notele la avizier sau pe pagina online pe baza codului specific pe care îl vor primi.

BACALAUREAT 2020. Elevii vor fi supuși unui triaj epidemiologic

 Înainte de a intra în sală, elevii care susțin examenul de Bacalaureat vor fi supuși unui triaj epidemiologic, li se va lua temperatura. Cei care au mai mult de 37,3 grade nu vor putea fi primiți în sala de examen și vor urma să susțină examenul într-o sesiune specială.


 

×

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

Dana Budeanu, furioasă pe ministrul Sănătăţii pentru dezastrul din spitale: "Asta este furtul calificat pe sufletele și pe viața noastră"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close