Antena 3 CNN Actualitate Educație Mii de elevi au aflat în ce liceu vor învăţa din clasa a IX-a. Când pot fi depuse dosarele de înscriere

Mii de elevi au aflat în ce liceu vor învăţa din clasa a IX-a. Când pot fi depuse dosarele de înscriere

Mii de elevi au aflat în ce liceu vor învăţa din clasa a IX-a. Când pot fi depuse dosarele de înscriere
de S.T.    |    09 Iul 2018   •   15:31

REPARTIZARE LICEU EDU.RO. Repartizarea computerizată în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a a fost publicată pe admitere.edu.ro.

REPARTIZARE LICEU EDU.RO. Depunerea dosarelor de înscriere în unităţile de învăţământ liceal în care candidaţii au fost repartizaţi se va realiza între 10 şi 13 iulie.

REPARTIZARE LICEU EDU.RO. În perioada 16-18 iulie, comisia judeţeană de admitere va rezolva toate cazurile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată, dar şi situaţiile candidaţilor care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen şi ale candidaţilor care nu au participat deloc sau au participat, dar nu au fost repartizaţi computerizat.

AFLĂ UNDE AI FOST REPARTIZAT, SITUAȚIA PE JUDEȚE:

A două etapă de admitere, dedicată absolvenţilor clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizaţi în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior, va avea loc pe 7 septembrie.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close