Antena 3 CNN Actualitate Efectele vijeliilor: acoperişuri luate de vânt şi copaci smulşi din rădăcini (VIDEO)

Efectele vijeliilor: acoperişuri luate de vânt şi copaci smulşi din rădăcini (VIDEO)

Efectele vijeliilor: acoperişuri luate de vânt şi copaci smulşi din rădăcini <font color=red>(VIDEO)</font>
18 Noi 2007   •   15:09

Maşini avariate, acoperişuri smulse, copaci puşi la pământ şi fire de electricitare rupte. Acestea sunt efectele vijeliei care a lovit duminică dimineaţă oraşul Craiova. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă din Dolj a primit de la primele ore ale dimineţii mai multe apeluri prin care craiovenii solicitau ajutor. În cartierul 1 Mai, patru maşini au fost avariate, după ce un acoperiş a fost smuls de vânt de pe un bloc şi a căzut peste ele.

VÂNTUL A MĂTURAT CRAIOVA:

Reprezentanţii ISU au fost solicitaţi să intervină şi în cartierul Craioviţa Nouă, unde alte două acoperişuri au fost avariate, iar locatarii se temeau să mai iasă din casă. Inspectoratul de stat din Construcţii Dolj a descoperit astfel că peste 400 de acoperişuri din oraş au fost montate fără a respecta legea.

VIJELIILE AU SMULS MAI MULŢI COPACI DIN RĂDĂCINI, ÎN BUCUREŞTI:

Vreme urâtă a fost şi în Capitală, unde a plouat toată noaptea, iar vântul a bătut cu putere şi a smuls din rădăcini mai mulţi copaci uscaţi. În cartierul bucureştean Berceni, o maşină a fost distrusă aproape în întregime, după ce un copac s-a prăbuşit peste ea. Proprietarul abia ieşise din maşină. Omul spune că i-a chemat de mai multe ori pe cei de la ADP să vină şi să taie copacul, care ameninţa să se prăbuşească la prima vijelie. În urma vâmtului de duminică dimineaţă, şi în alte cartiere bucureştene vântul a trântit la pământ mai mulţi copaci.

CITIŢI ŞI: DUBLU COD GALBEN: VREME RECE, LAPOVIŢĂ, NINSOARE ŞI PERICOL DE INUNDAŢII

FRIGUL A PUS STĂPÂNIRE PE TOATĂ ŢARA. PLOILE ŞI NINSOAREA DAU TRAFICUL PESTE CAP

Antena 3

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close