Antena 3 CNN Actualitate Elena Ceauşescu ar fi avut mai mulţi amanţi şi îl înşela pe Tovarăşu' chiar în vila PCR din Olăneşti

Elena Ceauşescu ar fi avut mai mulţi amanţi şi îl înşela pe Tovarăşu' chiar în vila PCR din Olăneşti

Elena Ceauşescu ar fi avut mai mulţi amanţi şi îl înşela pe Tovarăşu' chiar în vila PCR din Olăneşti
de N.B.    |    29 Sep 2011   •   16:43

Fostul aghiotant al lui Nicolae Ceauşescu susţine că Elena Ceuşescu a avut mai mulţi amanţi şi îl înşela pe "tovarăşu'" la vila de la Olăneşti a partidului.

Elena Ceauşescu ar fi avut mai mulţi amanţi din conducerea superioară a PCR, spune generalul de securitate Nicolae Stan, cel care i-a fost aghiotant fostului dictator timp de 1.146 de zile.

Aventurile Elenei Ceauşescu aveau loc, cu precădere, când tovarăşul era plecat în vizite în străinătate. Cuibuşorul de nebunii al tovarăşei cu membri de partid era în vila PCR de la Olăneşti.

Generalul Stan susţine că printe cei care au avut relaţii apropiate cu Elena s-a numărat şi torţionarul Nicolae Pleşiţă, iar printre cei care au avut relaţii intime cu Elena Ceauşescu se număra şi academicianul Ioan Ursu.

Nicolae Stan dezvăluie că tovarăşa era obsedată de soţiile demnitarilor comunişti şi a dat ordin să se monteze microfoane în locuinţele a 179 dintre aceştia. Tovarăşa i-a pus microfoane în birou şi lui Nicolae Ceauşescu.

 

×
Subiecte în articol: elena ceausescu nicolae ceausescu
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close