Antena 3 CNN Actualitate Mister în jurul morţii Elenei, o tânără româncă omorâtă în apartamentul ei din Aosta, Italia

Mister în jurul morţii Elenei, o tânără româncă omorâtă în apartamentul ei din Aosta, Italia

Elena Şerban Radula, o tânără româncă în vârstă de 32 de ani, a fost omorâtă în apartamentul ei din Aosta, Italia. Misterul în jurul morţii tinerei se adânceşte pe zi ce trece.

Mister în jurul morţii Elenei, o tânără româncă omorâtă în apartamentul ei din Aosta, Italia
Sursa foto: ciaostyle.it
de Alin Tarnovschi    |    20 Apr 2021   •   10:31

Elena Şerban Radula locuia singură într-un apartament situat într-un imobil din centrul istoric al oraşului Aosta, iar potrivit anchetatorilor şi medicilor legişti, tânăra ar fi fost ucisă sâmbătă, 17 aprilie 2021.

Tânăra a fost descoperită fără viaţă, în baia apartamentului ei, abia luni, 19 aprilie 2021, după ce sora ei a mers să o viziteze pentru că aceasta nu mai răspundea la telefon.

Astfel, Elena a fost găsită într-o baie de sânge, în baia apartamentului, cu o plagă înjunghiată la gât. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă şi i-au audiat pe vecini, însă niciunul nu a auzit nimic în seara în care se presupune că Elena a fost ucisă.

Misterul morţii Elenei Şerban Radula, românca omorâtă într-un apartament din Aosta

Anchetatorii au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere ale imobilului în care Elena locuia, iar potrivit presei din Italia aceasta ar fi fost introdusă, de curând, în lumea escortelor de lux din oraş.

Astfel, procurorii cred că Elena ar fi putut fi ucisă chiar de un client, motiv pentru care au inspectat apartamentul ei şi au ridicat toate probele concludente.

De asemenea, aceştia au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere montate într-o zonă de aproximativ un kilometru în zona imobilului în care Elena a fost găsită moartă.

×
Subiecte în articol: Aosta Elena Şerban Radula Italia
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close