Elena Udrea atacă liderii UE pe Facebook: Oameni fără viziune care pot arunca în aer Europa!

de A.M.P    |    14 Sep 2015   •   15:41
Elena Udrea atacă liderii UE pe Facebook: Oameni fără viziune care pot arunca în aer Europa! Foto: Agerpres

Elena Udrea a lansat un atac la adresa liderilor europeni, într-o postare pe pagina de Facebook, despre criza imigranţilor, arătând că oameni "fără viziune" şi "preocupaţi de interese electorale mărunte" pot "arunca în aer Europa".

"Ce se intampla cand Europa nu are lideri cu viziune?! Dupa ce Cancelarul Germaniei, Angela Merkel a iesit cu opinia ca emigrantii trebuie primiti in Europa, asumandu-si pentru Germania 800.000, dupa ce s-a stropsit la ceilalti lideri ai tarilor UE, care nu se grabeau sa ii tina isonul, ba chiar se opuneau (vezi cazul Orban), toti "barbatii" Europei au strigat in cor ca trebuie acceptat mecanismul de distribuire a refugiatilor catre fiecare tara membra UE. Numai ca, ceea ce Merkel ignorase si niciun altul nu luase in considerare, desi era evident ca lumina zilei chiar si pentru cineva care nu are atatea informatii cat un cancelar ori presedinte de tara, s-a intamplat. Auzind chiar de la Merkel ca sunt asteptati si bine primiti, refugiatii au venit puhoi in Europa si au dat buzna peste nemti", a scris Elena Udrea pe Facebook.

"Asa ca Germania a fost obligata sa isi inchida frontierele, ceea ce a dus la reactie inversa in lant: Austria ( care ne dadea lectii ), Slovacia, urmeaza Cehia ( care de altfel s-a opus de la inceput ) au anuntat ca e groasa treaba, deci o lasa moale cu umanitarismul si inchid si ei granitele in fata valului de refugiati! Si evident, doamna Merkel, dupa ce le-a facut tandari sistemul de protectie al frontierelor anuntand ca sirienii sunt bineveniti in Germania,( stimuland incalcarea Tratatului de la Dublin si a regulilor Spatiului Schengen), a gasit si Acarul Paun: Grecia, careia ii cere acum sa isi intareasca protectia frontierelor", a mai scris Udrea pe Facebook.

"Ca ei s-au facut de ras, este treaba lor si a celor care ii voteaza. Dar uite cum niste lideri fara viziune, preocupati de interese electorale marunte, pot arunca in aer Europa", a conchis fosta şefă a PMP.

 
Ce se intampla cand Europa nu are lideri cu viziune?!Dupa ce Cancelarul Germaniei, Angela Merkel a iesit cu opinia ca...

Posted by Elena Udrea on 14 Septembrie 2015

x close