Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea are coronavirus! Care este starea de sănătate a fostei politiciene

Elena Udrea are coronavirus! Care este starea de sănătate a fostei politiciene

Elena Udrea a fost infectată cu noul coronavirus. Apropiații fostei șefe de Cabinet a lui Traian Băsescu au confirmat informația.

Elena Udrea are coronavirus! Care este starea de sănătate a fostei politiciene
de Laura Dinu    |    08 Ian 2021   •   09:40

Update 09.30. Elena Udrea a confirmat faptul că a fost infectată cu SARS CoV-2. "Buna dimineata! Confirm. Aseară am aflat. Doamne, ajută!”, a fost mesajul Elenei Udrea, vineri dimineață. 

Surse din anturajul fostei politiciene au declarat pentru wowbiz.ro că fosta politiciană se află într-o stare bună, chiar dacă a fost infectată cu virusul ucigaș din China. 

Elena Udrea dă totul pe față! A avut sau nu o relație cu Traian Băsescu?

Întrebată dacă între ea și fostul președinte, Traian Băsescu, a existat mai mult decât o relație profesională, Elena Udrea a ținut să clarifice de unde au apărut toate aceste suspiciuni.

"Nu. Eu sunt o persoană foarte glumeață. Nimeni nu își dă seama cât umor am și mă uit că de multe ori când fac o glumă, oamenii se uită la mine și se gândesc: Ce a vrut să spună cu asta? Eu atunci am făcut o glumă pentru care am plătit scump. Adică atâta lume a interpretat răspunsul meu și a fost atât de nepotrivit răspunsul, încât mi-a părut rău că am făcut gluma respectivă.

Traian Băsescu este cel mai important om din viața mea, după părinții mei

Traian Băsescu este cel mai important om din viața mea, după părinții mei. Tot ce am realizat eu în cariera mea politică pe care mi-am dorit-o, a fost ce mi-am dorit, după copilul meu, este ce mi-am dorit cel mai mult pe lumea asta, am realizat datorită președintelui Traian Băsescu.

Relația a fost una extraordinară, de mare încredere

Deci este cel mai important om din viața mea, dar relația a fost o relație extraordinară, de mare încredere, un parteneriat extraordinar. Sunt fericită că am avut ocazia să fiu discipolul lui Traian Băsescu, să cresc politic cu Traian Băsescu, așa au făcut și mulți alții, spuneam femei și bărbați, însă asta a fost tot.", a explicat Elena Udrea la KanalD.

 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea coronavirus
Parteneri
România riscă să rămână fără banii de la UE!
x close