Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea, acuzații grave. Ce legătură este între procesul lui Klaus Iohannis și reînvestirea Laurei Codruța Kovesi

Elena Udrea, acuzații grave. Ce legătură este între procesul lui Klaus Iohannis și reînvestirea Laurei Codruța Kovesi

Elena Udrea, acuzații grave. Ce legătură este între procesul lui Klaus Iohannis și reînvestirea Laurei Codruța Kovesi
Sursa foto: sursa foto: Agerpres
08 Apr 2016   •   00:25

Elena Udrea a declarat că preşedintele Klaus Iohannis nu a semnat decretul de reînvestire a Laurei Codruţei Kovesi în fruntea DNA decât după ce ICCJ a admis cerea de strămutare a procesului familiei sale de la Braşov la Piteşti.

Fostul ministru susţine că între Klaus Iohannis şi Laura Codruţa Koveşi ar fi existat o înţelegere în acest sens.

"Cum m-am bazat pe concluzia mea...domnul Iohannis nu s-a grabit sa ii semneze decretul inainte de a pleca in SUA. A facut-o exact dupa ce ICCJ i-a admis stramutarea. Asta e un lucru destul de ciudat, mai ales ca o stramutare nu se admite asa usor si mai ales cu un argument. Mi se pare hilar de-a dreptul pentru ca presiunea e atat de mare incat cred ca toate procesele ar trebui judecate in afara tarii. E o constatare de bun simt, pe de alta parte nu uitati ca eu vin de-acolo..de unde se numeau procurori si presedinti de ICCJ, deci pot sa presupun ca a fost un gest la schimb, si anume da, semnez, dar vreau ca sotia mea care a fost mentionata sa nu fie in pericol de a avea un dosar penal", a declarat Elena Udrea la România TV.

 

×
Subiecte în articol: Laura Codruta Kovesi Klaus Iohannis
Parteneri
O nouă minivacanţă pentru români! Câte zile libere vor avea angajaţii
x close