Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea, la controlul judiciar. Noi dezvăluiri făcute de fostul ministru al Dezvoltării

Elena Udrea, la controlul judiciar. Noi dezvăluiri făcute de fostul ministru al Dezvoltării

Elena Udrea, la controlul judiciar. Noi dezvăluiri făcute de fostul ministru al Dezvoltării
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Iun 2017   •   10:14

Elena Udrea a ajuns la Secția 2 de Poliție pentru controlul judiciar. Fostul ministru al Dezvoltării a făcut noi declarații pentru Antena 3 privind solicitarea făcută de procurorul Negulescu de a deveni martor protejat în dosarul lui Vasile Blaga.

„Sunt de doi ani și jumătate ținta DNA, acum se vede și cu probe cum lucrează doamna Kovesi și cum se fac dosarele cu țintă. Înainte să fie chemat domnul Blaga la DNA Ploiești, toamna trecută, am primit un telefon de la Negulescu și mi s-a cerut să fiu turnător sub acoperire. I-am spus că nu mă apuc să fiu turnătoarea colegilor mei la Ploiești. În calitate de martor mă voi duce, dar nu în calitate de turnător”, a declarat Elena Udrea.

„Nu i-am povestit domnului Blaga pentru că nu m-am văzut cu dânsul și la câte s-au întâmplat asta a fost un moment amuzant pentru mine. Nu am mai primit niciun telefon, aproape m-am simțit jignită pentru că nu-mi imaginez că cineva își închipuie că aș putea să fac pe placul DNA-ului să devin turnător sau martor acoperit ca să ce? Să mă transform și eu într-una din lichelele pe care vedem că le are societatea. Aproape că m-am simțit jignită că și-a permis lucrul ăsta”, a mai spus Elena Udrea.

×
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close