Antena 3 CNN Actualitate Elev bătut în toaleta liceului, pentru taxa de protecţie (VIDEO)

Elev bătut în toaleta liceului, pentru taxa de protecţie (VIDEO)

Elev bătut în toaleta liceului, pentru taxa de protecţie <font color=red>(VIDEO)</font>
02 Apr 2008   •   17:51

Bătaie ca în ring - în toaleta şcolii. S-a întâmplat la un liceu din Craiova, unde un elev a fost bătut crunt de doi foşti colegi. Băiatul a refuzat să le plătescă taxă de protecţie. Liceanul era în clasă alături de ceilalţi colegi, când au apărut cei doi agresori. L-au luat cu forţa şi l-au târât până în toaletă. Acolo a urmat bătaia. Colegii băiatului i-au alertat pe profesori, iar aceştia au chemat ambulanţa.

Liceanul de clasa a XI-a a fost preluat de urgenţă de un echipaj de la SMURD şi transportat la spital, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral minor, traumatism facial şi traumatism de torace. Directorul Colegiului Naţional ?Ştefan Velovan? din Craiova, unde a avut loc agresiunea, a declarat că cei doi bătăuşi sunt cunoscuţi pentru taxele de protecţie pe care le cer de la elevi.

?Singura noastră soluţie este de a ruga Poliţia Craiova să ia măsuri mai drastice împotriva acestor agresiuni. Respectivii să fie traşi la răspundere penal, nu doar cu o amendă pe care oricum nu o plătesc şi a doua zi să revină şi să ne râda în faţă?, spune directorul.

Poliţiştii îi caută acum pe cei doi bătăuşi şi aşteaptă rezultatul investigaţiilor medico-legale, care vor stabili numărul de îngrijiri medicale de care va avea nevoie elevul.

PAUZA DE BĂTAIE:  

Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close