Antena 3 CNN Actualitate Elevii din Argeş îşi pot reclama profesorii online

Elevii din Argeş îşi pot reclama profesorii online

Elevii din Argeş îşi pot reclama profesorii online
27 Feb 2008   •   08:51

Elevii din Argeş vor putea, începând de astăzi, să îşi reclame profesorii direct la Inspectoratul Şcolar. Şi asta, pentru că şefii de la Inspectoratul din Argeş vor posta pe site-ul instituţiei o rubrică unde elevii, părinţii şi chiar profesorii pot trimite sesizări privind activitatea din şcoli. Mai mult, va exista o a doua rubrică, unde pot fi reclamate cazuri de abuzuri sau agresiuni în rândul elevilor.

Plângerile trebuie trimise pe site-ul instituţiei. Elevii pot reclama profesorii prea duri sau pe cei care-i nedreptăţesc. Şi părinţii pot interveni, exprimându-şi opiniile cu privire la corectitudinea şi comportamentul neadecvat al dascălilor.

Având în vedere numeroasele incidente petrecute în unităţile de învăţământ , tinerii argeşeni cred că iniţiava este bună şi promit vor accesa adresele respective ori de câte ori va fi nevoie.

În ceea ce-i priveşte pe profesori, nu toţi sunt de aceeaşi părere. Unii dintre ei se tem poate că vor fi reclamaţi şi vor suporta şi consecinţele.

Informaţiile trimise online vor fi citite doar de inspectorii şcolari şi în niciun caz nu vor avea acces la ele cetăţenii, pentru a fi protejată identitatea celor care sesizează sau a celor care sunt reclamaţi.

Antena 3

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close