Antena 3 Actualitate "Emi Pian a fost ucis la comandă!" Un martor-cheie rupe tăcerea - motivul pentru care liderul Duduienilor trebuia să dispară!

"Emi Pian a fost ucis la comandă!" Un martor-cheie rupe tăcerea - motivul pentru care liderul Duduienilor trebuia să dispară!

de Dan Gabor    |    10 Aug 2020   •   23:00
"Emi Pian a fost ucis la comandă!" Un martor-cheie rupe tăcerea - motivul pentru care liderul Duduienilor trebuia să dispară!

Polițiștii au audiat luni membrii clanurilot Duduianu și Rinu la Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei în încercarea în a face lumină în cazul morții lui Emi Pian. Printre cei audiați s-a aflat și fiul interlopului, Gabriel. Clanul Duduianu acuză că Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost asasinat la comandă.

Potrivit unor surse din anchetă, partida de barbut care s-a încheiat cu o crimă a avut loc în casa patronului unei firme de taxi din Capitală. Fratele lui Emi Pian, Elvis Pian, acuză că liderul clanului Duduianu a fost asasinat la comandă. Ba mai mult, acesta crede că mai mulți lideri mafioti s-au înteles să-l lichideze pe șeful Duduienilor. 

"Faptul că a fost arestat băiatul ăla reprezintă dreptate? Da, să-l aresteze și pe el și pe cei care l-au pus să-l omoare, el a fost pus, vă spun sincer… crima a fost la comandă, premeditată, a fost vorbită din urmă, trebuie pe Emi să-l executam… a dat bani la oamenii din lumea lui cu camăta, a făcut pușcărie, pentru asta a plătit", a spus Elvis Pian.

Vărul lui Emi Pian: Totul a început de la o glumă proastă

George, vărul liderului clanului Duduianu susține că știe adevăratul motiv pentru care Emi Pian a plătit cu viața. Acesta povesteşte că în acea seară nu se juca barbut, ci poker, iar motivul încăierării nu a fost de bani, ci de la "o glumă proastă".

"Emi Pian e vărul meu dar, fiind mai mare, cam de-o seamă cu tata, eu îi spun unchi. N-a pornit nici o belea de la nici un fel de barbut. Nu se juca barbut în casa aia, se juca poker. N-a fost vorba de nici o sumă de 300.000 euro. Toată beleaua s-a pornit de la o glumă. S-a făcut o glumă mai aiurea și asta a fost toată discuția. De aici a pornit toată cearta.

Nu cred că va reacționa absolut nimeni în nici un fel. Dreptate o să facă legea. Dumnezeu e sus și o să aibă grijă de toată lumea. Război cu pumnul nu se mai face nicăieri”, a explicat George Pian pe vlogul său.

Poliția și Jandarmeria, cu ochii pe interlopi la înmormântarea lui Emi Pian

Liderul clanului Duduienilor, Emi Pian a fost înmormântat duminică, la cinci zile după ce a fost ucis la o partidă de barbut.

Jandarmeria Capitalei a anunţat că au fost aplicate cinci sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, în timpul funeraliilor .

Zeci de poliţişti şi jandarmi au fost mobilizaţi duminică pentru a supraveghea funeraliile lui Emi Pian.

Jandarmeria susţine că a fost prezentă, alături de alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, “pentru prevenirea eventualelor incidente”.

″În legătură cu evenimentul privat ce a avut loc în sectorul 5 al Capitalei, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti face următoarele precizări: conform legii de organizare şi funcţionare a Jandarmeriei Române, aceasta este obligată să asigure măsurile de ordine la orice adunare de persoane apărută în spaţiul public, indiferent de natura şi contextul acesteia. Am fost prezenţi, în cooperare cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea eventualelor incidente şi limitarea efectelor adunării publice asupra căilor de comunicaţii, ţinându-se cont de faptul că trebuie înlesnită circulaţia Ambulanţei, Pompierilor şi altor forţe care acţionează în regim de urgenţă”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Capitalei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close