Antena 3 CNN Actualitate Emil Boc promite tinerilor fără experienţă că se vor putea angaja la stat

Emil Boc promite tinerilor fără experienţă că se vor putea angaja la stat

Emil Boc promite tinerilor fără experienţă că se vor putea angaja la stat
Sursa foto: Emil Boc
23 Mai 2009   •   17:52

Tinerii care îşi caută un loc de muncă vor putea fi angajaţi la stat fără să li se mai ceară vechime în muncă. Promisiunea a fost făcută de premierul Emil Boc la Iaşi, în timpul lansării candidaţilor PD-L la alegerile europarlamentare. Premierul Emil Boc a anunţat că există ?semne încurajatoare" că în economie lucrurile merg în direcţia bună.

Liderul PDL a cerut ministerelor ca în două săptămâni să prezinte un program prin care să fie eliminată condiţia vechimii cerută tinerilor la angajare."Ţinem în continuare piciorul apăsat pe acceleraţie, şi când spun acceleraţie mă refer în primul rând la locurile de muncă ale românilor. Guvernul pe care îl reprezint are de fapt un singur minister, ministerul apărării locurilor de muncă ale românilor, dar trebuie să punem accent pe performanţă, în primul rând, şi mai puţin pe vechime?

Cu aceeaşi ocazie, ministrul Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, i-a îndemnat pe tineri să iasă la vot pe 7 iunie pentru a trimite oameni competenţi în Parlamentul European

Antena 3

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close