Antena 3 CNN Actualitate Emoţii pentru Lia Olguţa Vasilescu. Avocatul primarului Craiovei: „Denunţătorul s-a prezentat şi la tribunal, deşi nu era citat”

Emoţii pentru Lia Olguţa Vasilescu. Avocatul primarului Craiovei: „Denunţătorul s-a prezentat şi la tribunal, deşi nu era citat”

Emoţii pentru Lia Olguţa Vasilescu. Avocatul primarului Craiovei: „Denunţătorul s-a prezentat şi la tribunal, deşi nu era citat”
09 Aug 2016   •   17:16

DNA cere judecătorilor ca Lia Olguţa Vasilescu să fie pusă sub control judiciar pentru presiuni asupra denunţătorului. Solicitarea a fost făcută dupa ce primarul Craiovei a făcut publice mai multe acte şi interceptări care vizează un martor din dosar. Procurorii au cerut CSM să verifice dacă gestul Olguţei Vasilescu afectează independenţa justiţiei.

Alexandru Chiciu, avocatul Liei Olguţa Vasilescu, a declarat la Antena 3, în emisiunea 100 de minute: „Aşteptăm răspunsul în cursul acestei seri, judecătorul a rămas în pronunţare. A fost o surpriză prezenţa denunţătorului. Este prima dată când un denunţător participă. A depus un extras din presă. Instanţa a dat dovadă de echilbru, supriza a fost că s-a prezentat în sala de judecată, a avut o prezenţă activă, nu ca o persoană care se simte ameninţată. Nu a fost citat.(...) Eu am încercat să fiu atent, domnia sa nu a avut o linie de prezentare coerentă, a amestecat frânturi din postările sale, a fost o chestiune pe care eu nu am putut-o defini. Eu cred că ce s-a întâmplat astăzi este o dovadă concretă a ceea ce am spus”.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close