Antena 3 CNN Actualitate Era în drum spre centrul de carantină, dar a murit într-un teribil accident rutier

Era în drum spre centrul de carantină, dar a murit într-un teribil accident rutier

Un bărbat de 40 de ani, care urma să-și petreacă următoarele două săptămâni într-un centru de carantină, și-a pierdut viața într-un grav accident rutier.

Era în drum spre centrul de carantină, dar a murit într-un teribil accident rutier
Sursa foto: opinitimisoarei.ro
05 Mai 2020   •   20:37

Accidentul s-a petrecut, marți, în localitatea Coșevița (Timiș) de pe DN68A, dupa ce soferul masinii a patruns pe contrasens.

În urma impactului, bărbatul de 40 de ani, care era pasager în autoturism, a murit, iar șoferul și un al doilea pasager au fost răniți, potrivit opiniatimisoarei.ro.

La locul accidentului au intervenit rapid pompierii, un echipaj SMURD și două echipaje ale Ambulanței. A fost chemat în ajutor și elicopterul SMURD.

„Un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, ce se deplasa către Deva a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un tir condus de un bărbat de 32 de ani.

În urma impactului, conducătorul auto și pasagerul, de 22 de ani, au suferit vătămări corporale,iar celălalt pasager de 40 de ani a decedat. In cauză, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpa și vătămare corporală din culpa„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

×
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close