Antena 3 CNN Actualitate Eroul zilei. Muncă de o viață, răsplătită la nivel mondial

Eroul zilei. Muncă de o viață, răsplătită la nivel mondial

Eroul zilei. Muncă de o viață, răsplătită la nivel mondial
15 Mai 2017   •   11:31

O nouă performanţă pentru sportul românesc. Gabriel Toncean, Președintele Federației Române de Culturism și Fitness, a devenit primul român ce face parte din conducerea Federației Europene de Culturism și Fitness. Aflat la Campionatul European de la Santa Susana, el a fost premiat de preşedintele IFBB, dr Rafael Santonja, cu medalia de aur ca recunoaştere pentru planul de management inedit pe care propus.

Gabriel Toncean este unul dintre cei mai apreciați președinți de federații sportive la nivel mondial, ocupând și funcția de Președinte al Federației Balcanice de Culturism și Fitness din anul 2016. El este şi membru în Federerația Internațională a Culturiștilor, care este cel mai înalt nivel competitiv de culturism din lume.

Gabriel este cel care a repus România pe harta internaţională a culturismului, iar rezultatele sunt din ce în ce mai vizibile. Anul acesta, ţara noastră a câştigat pentru a treia oară medalia de aur la fitness masculin în cadrul Campionatelor Europene de Culturism şi Fitness desfăşurate la Santa Susanna, Spania.

În total, lotul naţional s-a întors cu 7 medalii: una de aur, 2 de argint şi 4 de bronz. Mai mult, România va organiaza Campionatele Modiale de Culturism şi Fitness 2017, Junior şi Masters, în perioada 9-13 noiembrie la Bistriţa.

×
Subiecte în articol: Eroul Zilei
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close