Antena 3 CNN Actualitate "Este în stare foarte gravă". Regele Cioabă a suferit un preinfarct

"Este în stare foarte gravă". Regele Cioabă a suferit un preinfarct

 "Este în stare foarte gravă". Regele Cioabă a suferit un preinfarct
Sursa foto: Foto: Intact Images
13 Aug 2013   •   16:23

Regele Cioabă a suferit un preinfarct, în timp ce se afla în concediu în Antalya. Potrivit medicilor, Cioabă are cheaguri de sânge în artere.

Fiul regelui Cioabă, Dorin Cioabă, a declarat că tatăl său nu este în comă şi că urmează să fie operat.

"Tata a suferit un preinfarct ieri după-amiază (n.r. luni după-amiază), el se ştia cardiac, însă nu a mai avut probleme de foarte mult timp. Probabil au fost călduri foarte mari şi asta i-a activat problemele medicale. Eu am vorbit cu el de dimineaţă şi era foarte agitat, iar acum ştiu că este într-o comă indusă medical", a spus Dorin Cioabă, care se află în Turcia, în drum spre spitalul unde este internat tatăl său.
   
Întrebat dacă se pune problema unei intervenţii chirurgicale, Dorin Cioabă a afirmat că va discuta cu medicii acest aspect şi dacă va fi nevoie intervenţia se va face în Antalya, informează Mediafax.

La rândul său, secretarul general al Asociaţiei Ţiganilor Căldărari, Ioan Stănescu, a declarat pentru că Florin cioabă este "în stare foarte gravă".

 "Este în stare foarte gravă. A consumat apă rece, apoi a stat la cald, la 50 de grade, şi apoi la climă. A făcut pneumonie, apoi preinfarct. Medicii i-au băgat o sârmă, adică un stent", a spus Stănescu.

Un grup de romi a plecat deja spre Antalya.


×
Subiecte în articol: Regele Cioaba dorin cioaba
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close