Antena 3 CNN Actualitate Eşti deranjat de haitele din faţa blocului? Antena 3 vă îndeamnă să le reamintiţi autorităţilor dacă aveţi probleme cu maidanezii

Eşti deranjat de haitele din faţa blocului? Antena 3 vă îndeamnă să le reamintiţi autorităţilor dacă aveţi probleme cu maidanezii

Eşti deranjat de haitele din faţa blocului? Antena 3 vă îndeamnă să le reamintiţi autorităţilor dacă aveţi probleme cu maidanezii
Sursa foto: Foto: mowingthelaw.blogspot.com
de S.T.    |    06 Sep 2013   •   17:42

Maidanezii au fost întotdeauna temă de campanie electorală şi de obţinut voturi. După alegeri însă, subiectul a fost uitat de fiecare dată.

Antena 3 vă îndeamnă să le reamintiţi autorităţilor dacă aveţi probleme cu maidanezii, dacă aţi fost vreodată atacaţi sau dacă sunteţi deranjaţi de haitele din faţa blocului.


AICI găsiţi datele de contact ale primăriilor de sector şi Primăria Generală, precum şi de la alte instituţii care ar trebui să intervină pentru a vă rezolva problema.

Sesizările pe care le trimiteţi autorităţilor vă rugăm să le direcţionaţi şi către adresele de mail [email protected] sau [email protected].

Ionuţ Anghel, în vârstă de patru ani, a murit în 2 septembrie, după ce a fost atacat de câini maidanezi, în apropierea Parcului Tei. Fratele acestuia, de şase ani, a fost muşcat de un picior, dar a reuşit să fugă şi să-şi anunţe bunica.


×
Subiecte în articol: caini maidanezi ionut anghel
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close