Antena 3 CNN Actualitate Eugen Nicolicea: Nu îi voi spune naşului meu Mitrea ce conţine dosarul său

Eugen Nicolicea: Nu îi voi spune naşului meu Mitrea ce conţine dosarul său

Eugen Nicolicea: Nu îi voi spune naşului meu Mitrea ce conţine dosarul său
08 Mai 2008   •   16:46

Social-democratul Eugen Nicolicea a declarat că nu îi va spune naşului său, Miron Mitrea, urmărit penal de DNA, ce conţine dosarul acestuia. Nicolicea a văzut dosarul participând în locul unui coleg de partid la lucrările subcomisiei Camerei privind avizarea urmăririi penale.

"Nu am ce să-i comunic domnului Mitrea. Dacă stabilim că nu spunem, de ce să spunem? Nu am vorbit cu domnul Mitrea şi nici nu a fost în localitate, iar eu la rândul meu plec din localitate şi nici măcar nu ne întâlnim. Nu am de gând să spun nimănui, cu excepţia discuţiei pe care o s-o avem în Comisie", a spus Nicolicea.

Deputatul Miron Mitrea a adăugat că nu există niciun conflict de interese între postura de fin şi cea de membru al Comisiei care va da avizul.

"Nu duce la niciun conflict de interese şi, deocamdată, nu am dat niciun vot. Când se va da votul discutăm. Au fost două începeri de urmăriri penale care au fost infirmate, la fiecare începere domnul Mitrea a luat la cunoştiinţă o parte din dosare. Aici se află o anumită parte din dosare. Domnul Mitrea nu ştie ce conţine dosarul pentru că nu l-a văzut", a mai spus Nicolicea.

Sergiu Andon, deputat conservator, l-a acuzat pe deputatul PSD că a făcut "două greşeli foarte grave", neinformându-i pe membrii subcomisiei că Mitrea este naşul său şi făcând declaraţii publice, miercuri, la o emisiune televizată.

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close